Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers die een toegevoegde waarde hebben voor onze onderneming. Medewerkers die onze organisatie kunnen versterken. Mensen die de dynamiek binnen de wereld van Transport en Logistiek begrijpen en hierbij de veiligheid voor zichzelf en anderen niet uit het oog verliezen.

Wij zijn kritisch!

De Bruyn transport & logistiek is voortdurend in ontwikkeling. Dat betekent dat we vaak op zoek zijn naar enthousiaste professionals die ons team willen versterken. We zijn daarin wel kritisch. De professionaliteit die wij onze opdrachtgevers bieden, moet door al onze medewerkers uitgedragen worden.

Wat wil dat zeggen?

Wij verwachten van onze medewerkers oprechte betrokkenheid en een servicegerichte mentaliteit. Omdat ons bedrijf constant in beweging is, wordt er veel flexibiliteit verwacht van alle medewerkers binnen de gehele organisatie. Wij willen dat iedereen meedenkt over nieuwe ontwikkelingen, zodat iedereen zich betrokken voelt bij de organisatie. Waar andere iets goed doen, willen wij het namelijk beter doen.

Past bovenstaande bij jou?

Dan zijn wij op zoek naar jou. Kijk onder vacatures of wij op dit moment een passende vacature hebben en vul het sollicitatieformulier in. Voeg een motivatiebrief toe en je Curriculum Vitea (CV).

Geen openstaande vacatures? Je mag altijd een open sollicitatie sturen inclusief jouw CV (Curriculum Vitea) naar:

Weduwe J. de Bruyn Zonen bv
T.a.v. Vincent Kuijf
Postbus 50
2420 AB Nieuwkoop 

Contactgegevens

Nieuwveenseweg 30
2421LD  Nieuwkoop
Tel:+31(0)172-820910
Fax:+31(0)172-575424
Internet: www.weddebruyn.nl
Email: Info@weddebruyn.nl

Meer informatie

K.v.K nr.: 70886083
Btw: NL8584.98.182B01

Transport: info@weddebruyn.nl
Logistiek: Magazijn@weddebruyn.nl

Bedrijfsforum

Go to top