aeooperator

Weduwe J. de Bruyn en Zonen heeft in het eerste kwartaal van 2013 uit handen van de Douane het AEO-certificaat voor zowel douanevereenvoudiging alsmede veiligheid ontvangen. De Douane heeft hiermee Weduwe J. de Bruyn en Zonen aangemerkt als een veilige en betrouwbare internationale logistieke partner.

AEO staat voor Authorized Economic Operator en biedt tal van voordelen op het gebied van douanezaken. Zo zijn er o.m. minder fysieke en administratieve controles waardoor de afhandeling van de procedures sneller verloopt.De internationale aandacht voor veiligheid neemt toe en daardoor gelden er strengere veiligheidsregels voor de import- en export goederenstroom in de keten. In steeds meer gevallen vragen of eisen onze klanten een AEO-certificaat.

We zijn dan ook trots dat we het AEO-certificaat behaald hebben. Het AEO certificaat is een bevestiging voor bedrijven dat zij aan de gestelde voorwaarden voldoen.

Vacatures

Vacature chauffeur

Begrijp jij de dynamiek van Transport en Logistiek?
Grijp je kans: bij Weduwe J. De Bruyn en Zonen zijn we op zoek naar chauffeurs en technische helden! Ben je flexibel en is een vrachtwagen besturen jouw passie? Of vind je het leuk om te sleutelen en te monteren?

Lees meer

Contactgegevens

Nieuwveenseweg 30
2421LD  Nieuwkoop
Tel:+31(0)172-820910
Fax:+31(0)172-575424
Internet: www.weddebruyn.nl
Email: Info@weddebruyn.nl

Meer informatie

K.v.K nr.: 70886083
Btw: NL8584.98.182B01

Transport: info@weddebruyn.nl
Logistiek: Magazijn@weddebruyn.nl

Bedrijfsforum

Go to top