TMS en de digitale factuur

De laatste jaren heeft het digitaal versturen van allerlei document een enorme vlucht genomen. Steeds meer klanten en leveranciers willen de factuur digitaal ontvangen of versturen. Ons Transport management systeem is ingericht om facturen, volledig geautomatiseerd,  aan u per mail te versturen. U kunt hierbij aangeven of u een factuur met of zonder vrachtbrieven en andere bijbehorende papieren wilt ontvangen. De factuur wordt als bijlage in .pdf pdf logo bestandsvorm aan u verzonden.

De keuze is aan u

U mag zelf weten of u uw facturen digitaal of op papier wilt ontvangen. Want de Belastingdienst stelt geen extra eisen meer als u digitale facturen wilt ontvangen. Natuurlijk moet u digitale facturen ook willen ontvangen. De digitale factuur moet aan dezelfde eisen voldoen als de papieren factuur.

Welk factuuradres?

Uit ervaring is gebleken dat u het beste een speciaal e-mail adres aanmaakt voor het ontvangen van digitaal verstuurde facturen. Het voordeel hiervan is dat u in deze mailbox alleen facturen vindt. Daardoor blijft het overzichtelijk en is de kans op kwijtraken van facturen kleiner.

Contactgegevens

Nieuwveenseweg 30
2421LD  Nieuwkoop
Tel:+31(0)172-820910
Fax:+31(0)172-575424
Internet: www.weddebruyn.nl
Email: Info@weddebruyn.nl

Meer informatie

K.v.K nr.: 70886083
Btw: NL8584.98.182B01

Transport: info@weddebruyn.nl
Logistiek: Magazijn@weddebruyn.nl

Bedrijfsforum

Go to top