Laatste nieuws

Grijp je kans: bij Weduwe J. De Bruyn en Zonen zijn we op zoek naar chauffeurs in verschillende afdelingen! Ben je flexibel en is een vrachtwagen besturen jouw passie? Solliciteer dan snel op onze vacatures via onderstaande link. En uiteraard: delen en taggen mag!

Goederen van A naar B brengen en verder niets? De chauffeurs van Weduwe J. De Bruyn en Zonen bv doen meer dan dat! Zij begrijpen de dynamiek van de Transport en Logistiek en vinden het een uitdaging om zich net zo dynamisch op te stellen. Ze rijden niet alleen van A naar B, maar houden ook hun ogen en oren open voor nieuwe ontwikkelingen. Betrokkenheid van de bovenste plank, dat verwachten wij van onze bulk- en distributiechauffeurs.

Of jouw dag nu om 8.00 uur begint, of een paar uur eerder of later: jij vindt het geen probleem om je soms aan te passen aan de wensen van klanten. De vrachtwagen besturen is je passie, maar ook alles wat daarbij hoort en wat er omheen gebeurt vind je interessant. 

Ben je niet in het bezit van een rijbewijs C, maar heb je technisch inzicht en ambieer je wel een uitdagende baan bij een dynamische transportorganisatie? Ook dan willen we ook van jou horen! Wij zoeken namelijk naast bulk- en distributiechauffeurs, ook technische helden die het leuk vinden om te sleutelen en te monteren.

Kortom: jij bent flexibel en betrokken en… op zoek naar een nieuwe transportuitdaging. 

In dat geval zoeken wij jou! Vul het sollicitatieformulier in of stuur ons een e-mail, we ontvangen ook graag je cv. Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Vincent Kuijf via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik hier om te Solliciteren

Laatst aangepast op donderdag, 12 april 2018 10:21

ISO 9001;2021

iso 9001 15921 200

GMP+

gmp certificaat nl 200

Contactgegevens

Nieuwveenseweg 30
2421LD  Nieuwkoop
Tel:+31(0)172-820910
Fax:+31(0)172-575424
Internet: www.weddebruyn.nl
Email: Info@weddebruyn.nl

Meer informatie

K.v.K nr.: 70886083
Btw: NL8584.98.182B01

Transport: info@weddebruyn.nl
Logistiek: Magazijn@weddebruyn.nl

Bedrijfsforum

Go to top