Lengtetransport naar Meschede Duitsland
Lengtetransport naar Meschede Duitsland
Lengtetransport naar Meschede Duitsland

Eén van de specialisaties van de Bruyn is het vervoer van goederen die buiten het gangbare profiel van de vrachtwagens of opleggers vallen. Heel lang, te breed en erg hoog of (te) zwaar? Het maakt niet uit. De transportmiddelen, de kennis en ervaring zijn aanwezig.
 • Nationale vergunningen

  Vanzelfsprekend beschikt de Bruyn ook over alle denkbare vergunningen en ontheffingen voor de uitvoering van de werkzaamheden.
 • Internationionale vergunningen

  Voor speciaal transport naar internationale bestemmingen is de Bruyn uw partner. Wij beschikken wij over diverse vergunningen voor vervoer naar het buitenland.
 • Internationale instanties voor vergunningen

  Ieder land heeft zijn eigen regels met betrekking tot het vervoer van lading die buiten de Europese regelgeving valt. Heeft u goederen die buiten de wettelijke maten vallen dan regelen wij, voor zover mogelijk, het vervoer door bij de juiste instanties de benodigde vergunning aan te vragen.
 • Contactinfo lengte transport

  Voor vragen over speciaal transport kunt u het informatie formulier invullen of u kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Vacatures

Vacature chauffeur

Begrijp jij de dynamiek van Transport en Logistiek?
Grijp je kans: bij Weduwe J. De Bruyn en Zonen zijn we op zoek naar chauffeurs en technische helden! Ben je flexibel en is een vrachtwagen besturen jouw passie? Of vind je het leuk om te sleutelen en te monteren?

Lees meer

Contactgegevens

Nieuwveenseweg 30
2421LD  Nieuwkoop
Tel:+31(0)172-820910
Fax:+31(0)172-575424
Internet: www.weddebruyn.nl
Email: Info@weddebruyn.nl

Meer informatie

K.v.K nr.: 30053002
Btw: NL003768685B01

Transport: info@weddebruyn.nl
Logistiek: Magazijn@weddebruyn.nl

Bedrijfsforum

Go to top