De Bruyn & Verhaartransport

Kiepertransport bij de Bruyn
Kippertransport
Kiepertransport De Bruyn

Nieuwkoop / Noorden - Sinds 1 januari 2015  zijn Wed. J. de Bruyn en Zonen B.V. uit Nieuwkoop en Kieper- en bulktransport Verhaar uit Noorden over gegaan tot nauwe samenwerking waardoor zij elkaar zeer goed kunnen aanvullen.

Verhaar gebruikt zijn wagenpark van 9 auto's en 25 trailers het hele jaar door volledig door heel Europa, maar heeft vooral in de wintermaanden een piek met het vervoeren van vooral losgestorte goederen. De Bruyn daarentegen heeft in de zomermaanden niet genoeg aan de 55 trekkende eenheden en 90 trailers, die zij voor een groot deel gebruiken voor het vervoeren binnen Europa van bouwmateriaal maar ook voor distributie, deelladingen en siloafzettransport.

Beide bedrijven zijn zeer content over deze samenwerking en zien duidelijk alleen maar voordelen. Zo zal het 9-koppige personeel van Verhaar, inclusief de zzp-ers, overgenomen worden door de De Bruyn, waar 80 personeelsleden werken. Directeur Hanno Verhaar legt uit: "Wij zijn een wat kleiner bedrijf waardoor personeel niet makkelijk vrij kan nemen en er bij ziekte al snel een probleem is. Door deze overname zijn we niet meer zo kwetsbaar". Broer en mede-directeur Marcel geeft aan dat voor het personeel verder alles hetzelfde blijft. Er wordt in dezelfde wagens gereden en het bedrijf blijft aan Voorweg 37 in Noorden. Daar zal ook het onderhoud aan het wagenpark blijven én de verkoop van kleinveevoer en o.a. briketten en strooizout aan particulieren (www.verhaarhobbyvoeders.nl).

Het kantoorpersoneel verhuist wel naar het pand van De Bruyn aan Nieuwveenseweg 30 in Nieuwkoop. Naast de personeelsadministratie wordt namelijk ook de boekhouding in z'n geheel overgenomen door De Bruyn.

Directeur Xavier Duijn van De Bruyn vertelt trots: "Door deze samenwerking kunnen wij verder groeien en behoren we in ieder geval tot de top 100 van transportbedrijven in Nederland.

Contactgegevens

Nieuwveenseweg 30
2421LD  Nieuwkoop
Tel:+31(0)172-820910
Fax:+31(0)172-575424
Internet: www.weddebruyn.nl
Email: Info@weddebruyn.nl

Meer informatie

K.v.K nr.: 70886083
Btw: NL8584.98.182B01

Transport: info@weddebruyn.nl
Logistiek: Magazijn@weddebruyn.nl

Bedrijfsforum

Go to top