TX MAX GOOns volledig wagenpark is uitgevoerd met boordcomputers van Transics. Transics is één van de grotere spelers op het gebied van communicatie-technologie in transport. Al onze voertuigen zijn voorzien van een TX-MAX GO en daarop aangesloten is een documentscanner.

Gecombineerd met de back-office software TX-CONNECT  van Transics op kantoor staat TX-MAX GO garant voor een professioneel management van chauffeurs, trucks en orders. TX-MAX GO is gekoppeld aan voertuigsystemen zoals onder meer de tachograaf en CAN-Bus. Hij registreert alle chauffeurs- en truckgerelateerde activiteiten en vormt de basis voor een optimale planning van opdrachten.

Met de behulp van de boordcomputers staan chauffeurs onderweg en planners op kantoor op ieder moment met elkaar in verbinding, maar hoeven ze elkaar toch niet constant te storen. Dankzij koppelingen met voertuigmanagementsystemen zoals;

Koppelingen tussen Boordcomputer en auto:

  • Digitale tachograaf
  • CAN-bus
  • Mobiele scanner

Wat registreert de TX MAX GO automatisch:

  • Activiteiten (Laden, Lossen, Koppelen, Pauze etc.)
  • Rij- en rusttijden
  • Snelheid
  • Locatie
  • Gevolgde routes
  • Brandstofverbruik

Waarmee de planners en administratieve collega's aan de slag kunnen. Via berichtenverkeer worden duidelijke instructies doorgegeven, die dure misverstanden voorkomen. Een 100% focus op de eigen kerntaken is het resultaat.

Transport management systeem koppelen met de boordcomputer.

In de nabije toekomst zal ons TMS pakket gekoppeld worden aan de boordcomputer. Daarmee zal de Bruyn transport haar rit- en planningsactiviteiten verder optimaliseren. Orders zullen direct vanuit planningsoftware doorgestuurd worden naar de boordcomputers. Daarmee hebben de chauffeurs de ritgegevens rechtstreeks tot hun beschikking. Daarnaast worden ritgegevens real-time teruggekoppeld naar de backoffice software. De planners kunnen de klant door deze werkwijze optimaal informeren over de voortgang van de levering.

Contactgegevens

Nieuwveenseweg 30
2421LD  Nieuwkoop
Tel:+31(0)172-820910
Fax:+31(0)172-575424
Internet: www.weddebruyn.nl
Email: Info@weddebruyn.nl

Meer informatie

K.v.K nr.: 70886083
Btw: NL8584.98.182B01

Transport: info@weddebruyn.nl
Logistiek: Magazijn@weddebruyn.nl

Bedrijfsforum

Go to top